Een Stretchtent, flextent of bedoeinentent is een bijzondere modieuze blikvanger en als lounge area, tent ,zonnezeil, regenscherm, feesttent en vele overige toepassingen te gebruiken.

Door het stretch materiaal leent een stretchtent zich uitstekend voor het gebruik in elke gewenste omgeving en voor vele toepassingen. Bijvoorbeeld als tent of tenten op: verjaardagsfeesten, tuinfeesten, bruiloften of als overkapping voor allerlei evenementen en openingen.

De stretchtenten hebben geen vast frame. Het stretch doek wordt overeind gehouden middels grote bamboe palen en wordt met touwen gespannen. Hierdoor kan een stretchtent op de meest uit een lopende locaties gebouwd worden.

Voor een beschrijving van onze stretchtenten of flextenten klik hier. Hier vindt u informatie over de verschillende stretchtent formaten van L tot XXL en de mogelijkheden hiervan. Zo kunt u per gelegenheid een keuze maken voor de juiste tent. Voor een impressie van de te huren stretchtenten hebben wij per stretchtent korte filmpjes gemaakt. Voor een algemene impressie klik hier.

Voor de verhuur prijzen van de stretchtenten en overige zaken, zoals tentvloeren en vervoerskosten klik hier.

Heeft u een vraag neem dan gerust contact op. Dit kan dit telefonisch of per mail, de contact gegevens vindt u onder . U kunt ook het contactformulier invullen. Wij