Open trouwlocatie route in Nederland

Morgen, zondag 29 september, is het zover de open trouwlocatie route gaat van start. Ondanks dat wij geen deel uitmaakten willen wij toch graag wijzen op een aantal minder bekende en erg mooie locaties in en rondom Deventer, in Overijssel of Gelderland.

Tussen Stadscamping Deventer en de stad Deventer, langs de IJssel bevinden zich de uiterwaarden. Het uitzicht op de oude hanzestad stad Deventer maakt deze locatie uniek.

Wij hebben reeds vaker bij de muziekkoepel Neeringbeugel, gelegen in het Worpplantsoen te Deventer, met onze tenten bruiloften mogen aankleden. Deze locatie schikt zich bijzonder goed als ceremonie locatie, maar ook als feest locatie.

Nomade weekend met Stretchtent

Van vrijdag 20 september tot en met zondag 22 september kwam de Hanomag Mercedes Club Nomade bij elkaar op de Stadscamping Deventer. De campers stonden in een grote krink op de uiterwaarden tussen de Stadscamping Deventer en de IJssel, met uitzicht op Deventer. Wij verzorgde met een Stretchtent XL de overkapping voor een van de mobiele keukens van Mister (Mr.) Hapje. Het was gelukkig een weekend met mooi weer en de reacties op www.nomade.nl zijn zeer positief.